LeoVegas är en svenskutvecklad spelsajt som tillhandahåller spel online. De satsar även mycket på mobilspel och har vunnit pris för nordens bästa mobilspel.

Namnet Leo Vegas

LeoVegas har en stark fördel för en djurälskare som jag, nämligen loggan. Det är ju ett lejon. Och mitt i o:et är en liten tass. Mycket fint! Namnet LeoVegas är så klart oerhört genomtänkt. Först har vi ordet Leo som ju betyder lejon på latin och sen Vegas som så klart representerar spelstaden nummer ett: Las Vegas. LeoVegas tänker sig själva att kombon av dessa två ord leder till en spelupplevelse utöver det vanliga, eller alltså, det räcker inte med namnet utan de gör allt i sin makt för att kunna leva upp till namnet genom att enligt egen utsago erbjuda en mäktig spelupplevelse med kunglig service.

Vision

LeoVegas vision är att skapa den främsta spelupplevelsen och vara nummer ett inom mobilspel. Företagets teknikutveckling sker i Sverige. Det svenska moderbolaget LeoVegas AB investerar i företag som erbjuder spel via mobila enheter och datorer samt företag som utvecklar relaterad teknik. Bolagets aktie är listad på Nasdaq First North Premier.

Spelen

Vi har samlat spel från en rad olika speltillverkare, såsom NetEnt, Microgaming, Evolution Gaming, Yggdrasil Gaming och Playtech.

På Leo Vegas kan du spela det mesta, allt från spelautomater, till jackpottspel, olika typer av livespel, roulette, slots och bordsspel. Bland de många slotspelen kan du träffa på vem som helst, allt från greve Dracula till Ghostbusters.

Bland livespelen kan du spela blackjack, roulette och baccarat. Leo Vegas talar själva om att de vill förmedla samma känsla som genom åren har lockat människor till spelstäder som Monte Carlo och Las Vegas.

Kundservice

Leo Vegas strävar efter att kunna erbjuda enkel inloggning, snabba insättningar och snabba uttag. De vill att du som kund alltid ska känna dig trygg och få en bra service. Sajtens svenska supportteam sitter på Malta redo att hjälpa till (hoppas jag)!

Comments are closed.

Post Navigation